Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει! !10 χρόνια μετά την 11/9(video)


1 ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!
"Τα αεροπλάνα ήταν κατευθυνόμενα... ελεγχόμενη έκρηξη έριξε τους Δίδυμους Πύργους!" Υπήρχε πρόωρη γνώση (μήνες πριν) για το χτύπημα!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Πρώην Πράκτορα της CIA κ.Susan Lindauer να εξηγεί πολύ αναλυτικά, πώς ακριβώς γνώριζε η ίδια και ο προϊστάμενός της, λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 ότι σχεδιάζεται χτύπημα στους Δίδυμους πύργους και ενώ προειδοποίησε τον Νομικό σύμβουλο τους Προέρδρου Βush, John ashcroft με προσωπικό τηλεφώνημα, εκείνος επέλεξε να την αγνοήσει χαρακτηρίζοντάς την υπερβολική. Η Susan Lindaeur πέρασε 12 μήνες φυλακή εκ των οποίων οι 8 ήταν σε στρατόπεδο χωρίς να έχει πρόσβαση σε δικηγόρο.


Περιγράφει επίσης ότι λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 για λίγες μέρες, κάθε βράδυ στις 3ις τα ξημερώματα, μαύρα βανάκια που δεν είχαν εμφανιστεί ξανά στην περιοχή, Επισκεπτόντουσαν καθημερινά τους Δ.Π. Πιστεύει ότι τοποθέτησαν βόμβες που περιείχαν Θερμίτη....
Στο παρακάτω βίντεο δέχεται και πολλά ερωτήματα από τους ακροατές.
Δείτε το βίντεο λοιπόν... και σχολιάστε.

ΥΓ. Μας κάνει μεγάλη εντύπωση, που ακόμη και σήμερα υπάρχουν Έλληνες που δεν πιστεύουν ότι η 11/9 ήταν μια δουλειά εκ των έσω....Εδώ ψηφίζουν τα ίδια κόμματα 40 χρόνια θα μας πείτε...

10 σχόλια:

  1. Το βλέπω και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι μέσα στα πρώτα 12 λεπτά.
    Ανήκω σ' αυτούς που έχουν καταλάβει ότι ήταν κυβερνητική τρομοκρατία αλλά εδώ, απ' αυτά που λέει η γυναίκα βγαίνει ότι είχαν σχεδιάσει να το κάνουν οι ίδιοι κι ότι απειλούσαν τους Ιρακινούς που συνεργάζονταν ότι αν δεν τους δώσουν στοιχεία -για αυτό που οι ίδιοι μεθόδευαν- θα τους βομβάρδιζαν και θα τους γύριζαν στην εποχή του λίθου!
    Που φυσικά δεν μπορούσαν να έχουν στοιχεία γιατί όλο αυτό το έφτιαχναν οι Μπους και το ναζισιωνιστικό παρεάκι του!
    Τα άτομα αυτά είναι για εκτέλεση κι οι ΗΠΑ πρέπει να πληρώσουν για τα εγκλήματα που έχουν κάνει. Το Ιρακ πρέπει να αποζημιωθεί (το έμψυχο δυναμικό που έχασε φυσικά δεν αποζημιώνεται με τίποτα) κι αν σκεφτούμε και τα εγκληματικά καφριλίκια που έκαναν εκεί οι μισθοφόροι contractors της Blackwater αυτό σηκώνει Νυρεμβέργη και εκτελέσεις όλων των μελών αυτών των οικογενειών.
    Μαύρο τέλος να έχουν οι Μπους και οι Ράμσφέλντ και οι Τσένευ κι όσοι συνέβαλαν σ' αυτό το έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς φίλε... και την γυναίκα την έκλεισαν στην Φυλακή για 12 μήνες επειδή έκανε ερωτήσεις που δεν έπρεπε... βέβαια άντε πες τα αυτά στον μέσο έλληνα που ψηφίζει Σαμαρά - Βουβουζέλο...θα σε πει ψεκασμένο, ο Ψεκασμένος - See more at: http://psagmenos.blogspot.gr/2013/12/cia-10-119vid.html#comment-form

      Διαγραφή
  2. I'BELIVE WHAT THIS LADY SAYS! I'BELIVE SHE SAYS THE TRUTH! FROM HELLAS WITH RESPECT&HONOR THE GR KING!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ξέρετε τι σημάινουν οι λέξεις <> και <> τότε θα μπορέσετε να καταλάβετε οτι η κυρία δεν ήταν υπάλληλος της CIA αλλά ίσως κάποια που πληρωνόνταν απο την CIA χωρίς καμιά πρόσβαση ουτε καν σε εμπιστευτικά θέματα. Απλώς όπως πολλοί άλλοι βασισμένη σ'αυτό που λένε πολλοί στην Αμερική οτι <> κατάλαβε οτι είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλη κανένα δολλάριο! Επίσης βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο κινήται και που κυττάζει και όπως πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο δεν δείχνει καμια συνοχή στα λεγόμενα της. Όλες οι δήθεν πληροφορίες της είναι του τύπου που διάβαζε και διαβάζει κανείς σε κάτι φυλάδες που βρίσκει κανείς στα αμερικανικά σούπερ μέρκετ μαζί με ιστορίες για εξωγήϊνους, Πιθανώτατα πληρώνετε από καποιους που οργανώνουν αυτές τις ομιλίες και γι'αυτό προσπαθεί να μιλήσει για αρκετό διάστημα για να δικαιολογήσει τα λεφτά της. Τελικά δεν μας λέει και ποιό είναι το αληθινό επάγγελμά της εκτός από part time asset,αν είναι κι'αυτό αληθινό!
    Όσο για τους δίδυμους πύργους ήταν στόχος από το 1992 και αν ήταν λίγο πιο έξυπνοι οι άνθρωποι του FBI και της CIA θα είχαν παρατηρήση οτι στο κεφάλαιο του Κορανίου:
    THE CHAPTER OF WOMEN (IV. Medinah.)
    που λέει " Wheresoe'er ye be death will overtake you, though ye were in lofty towers."
    και στα Ελληνικά: <>
    (Μετάφραση στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κάκτος)
    Οι άνθρωποι είχαν θρησκευτικές εμμονές με τους πύργους λόγω και του Κορανίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .. και στα Ελληνικά: Οπουδήποτε κι' αν είστε ο θάνατος θα σας καταλάβει, όσο και να κρύβεστε σε υψηλούς πύργους.
    (Μετάφραση στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κάκτος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διόρθωση των παραπάνω (παραλήφθηκαν 2 λέξεις): Αν ξέρετε τι σημάινουν οι λέξεις και τότε θα μπορέσετε να καταλάβετε οτι η κυρία δεν ήταν υπάλληλος της CIA αλλά ίσως κάποια που πληρωνόνταν απο την CIA χωρίς καμιά πρόσβαση ουτε καν σε εμπιστευτικά θέματα. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι λέξεις Asset και Handler. Κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμά σας και παραλείπει λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψάχνοντας στο Ιντερνετ βρήκα πολλά για την κ. Σούζαν. Το κυριώτερο είναι οτι με αυτές τις συνεντευξεις της προωθεί το βιβλίο της Extreme Prejudice. Αλλο ένα μέσα στα τόσα με τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας στις οποίες είμαστε τόσο εύκολα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η πλαταφορμα blogspot δεχεται στα σχολια χαρακτηρες ελεγχου μέσα σε <> για αυτο το λογο σε εφαγε λεξεις αρα:
      δεν ξέρεις τι λες εδώ: "Κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμά σας και παραλείπει λέξεις."
      Ξερεις πολυ καλα τι λες και εχεις δικιο για την κυρία.

      Διαγραφή

ShareThis